Nieuwe showroom na de verbouwingswerken

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze showroom een spannende nieuwe locatie krijgt na het afronden van de verbouwingswerken!

 

Onze nieuwe showroom, gelegen op Leuzesesteenweg 9, 9600 Ronse, zal ruimte bieden aan een uitgebreid assortiment aan elegante terrasoverkappingen, functionele carports en uitgebreide collectie zonweringssystemen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige buitenruimte, bescherming voor uw voertuig of meesterlijk gemaakt houtwerk, onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

 

Met deze verhuizing streven we ernaar om onze klanten een nog betere showroomervaring te bieden, waar u onze producten in een inspirerende setting kunt ontdekken en verkennen.

Eenmaal de verbouwingswerken afgerond zijn ontvangen we u graag om ons uitgebreide assortiment te laten ontdekken op Leuzesesteenweg 9, 9600 Ronse. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze nieuwe ruimte en u te helpen bij het realiseren van uw ideale buitenleefomgeving!