Spannende nieuwe start: bedrijfsrebranding met een frisse look en feel

Lux-Ter is verheugd om onze opwindende rebranding aan te kondigen, met een geheel nieuwe uitstraling en identiteit!

Ons bedrijf heeft onlangs samengewerkt met een communicatiebureau Grafoman om een nieuwe logo en website te creëren die onze evolutie en groei weerspiegelen.

Onze rebranding is niet alleen een visuele transformatie, maar ook een weerspiegeling van onze voortdurende toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Het nieuwe logo, zorgvuldig ontworpen door Grafoman, weerspiegelt onze kernwaarden en visie. Met strakke lijnen en levendige kleuren straalt het een gevoel van moderniteit en dynamiek uit, terwijl het onze sterke basis en betrokkenheid bij uitmuntendheid behoudt.

Onze vernieuwde website biedt een intuïtieve gebruikerservaring, zodat u gemakkelijk kunt navigeren en onze producten en diensten kunt ontdekken.

 

We zijn enthousiast over deze mijlpaal in onze reis en kijken ernaar uit om u verder van dienst te zijn met dezelfde toewijding en passie die u van ons gewend bent.

 

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons contactformulier. We horen graag van u!

 

Spreek ons aan