Sterke samenwerking.

Lux-Ter Bundelt Krachten met Nederlandse Terrasoverkapping Producent Pallazzo

Pallazzo: Uw nieuwe officiële distributeur

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Lux-Ter de officiële distributeur van Pallazzo wordt in uw buurt! Deze opwindende samenwerking stelt ons in staat om u een nog uitgebreidere selectie van hoogwaardige terrasoverkappingen en buitenoplossingen te bieden, en dat met de onderscheidende kwaliteit waar Lux-Ter om bekend staat.

Als gevestigde distributeur van Pallazzo, brengt Lux-Ter niet alleen een diepgaande kennis van buitenruimtes en leefomgevingen met zich mee, maar ook een passie voor esthetiek en functionaliteit. Pallazzo, als gerenommeerde producent van terrasoverkappingen, deelt dezelfde waarden en toewijding aan vakmanschap en innovatie.

Deze samenwerking stelt ons in staat om u te voorzien van een breder scala aan mogelijkheden om uw buitenruimte te transformeren.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en onze uitgebreide collectie Pallazzo-terrassystemen en andere producten te ontdekken.

Met de gecombineerde expertise van Lux-Ter en Pallazzo zijn we vastbesloten om uw buitenleefervaring te verrijken en uw visie tot leven te brengen. Wij zijn er trots op om uw vertrouwde bron te zijn voor premium buitenoplossingen in uw buurt.

Voor meer informatie, om een afspraak te maken, of voor een vrijblijvende consultatie, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wij kijken ernaar uit om samen met u de mogelijkheden van deze opwindende samenwerking te verkennen.