Logo Lux-ter

OVER ONS

LUX-TER is een “Full Service onderneming“ gespecialiseerd in OUTDOOR LIVING SPACES.
Wij helpen u graag bij oa. het ontwerpen van uw buitenleefruimte en begeleiden u in het bepalen van de juiste materiaalkeuzes, dit volgens uw eigen wensen, noden en budget.


We voeren de werken uit met een hoge graad van afwerking en zorgen voor de meest confortabele plaatsing met de minst mogelijke hinder…..

Ja inderdaad, reeds daar ontstressen we u….maar vooral na onze plaatsing kan u zalig uitrusten in uw prachtige realisaties !


VOOR ZONNEWERING zoals Screens – Zonneluifels – Buitenjaloezieën – Binnenjaloezieën en Raamdecoratie bent u bij ons ook aan het juiste adres.
Rolluiken - Poorten - Ramen en Deuren zitten ook in ons ruim gamma.
Verder heeft u ook een ruim aanbod aan binnendeuren, parket en laminaat.
Door de samenwerking met onze gedreven partners brengt LUX-TER uw projecten tot een prachtig en kwalitatief eindresultaat !


Wens je de werken zelf uit te voeren ?
Voor ons geen probleem, LUX-TER bezorgt u de materialen en we begeleiden u indien gewenst, tijden de realisaties.

Voor wie zijn we er?

Met een ruim aanbod aan producten en partners, kunnen we een oplossing bieden op maat van uw situatie en het budget dat u wenst te spenderen.


U hebt slechts een beperkte oppervlakte te beschikking? We hebben tal van oplossing om die het meest optimaal te benutten en om zelfs meer ruimte te creëeren. 


Budget beperkt? Door een samenwerking met verschillende partners, zijn we in staat om een oplossing aan te bieden op basis van hetgeen u wenst uit te te geven.


Grote dromen? Met ons ruim aanbod en onze expertise zetten wij uw droom om in werkelijkheid.

Wat bezorgen we u?


Haalbare en betaalbare plannen


Wij bieden je een zo mooi mogelijke oplossing, maar helpen je het best met ideeën die binnen jouw budget passen. Door daar samen open kaart over te spelen halen we het maximale resultaat uit je investering.


Jouw sleutel tot geluk


Het welzijn zit volgens ons in een comfortabele leefomgeving waar je zowel rust vindt alsook je dierbaren kunt ontmoeten.
Wij helpen je met de creatie van zo’n leefomgeving in je eigen tuin, want wij geloven dat buiten zijn bijdraagt aan je gezondheid!


Een belevenis om nooit te vergeten


In onze kleine onderneming werken we dagelijks met hart en ziel om jou te verrassen met vernieuwde oplossingen en vergaande service.
Ons maatwerk voelt als een persoonlijk cadeautje dat naar jouw leefstijl ademt en smaakt. Vanaf ons eerste contact en tot ver na oplevering voelt onze samenwerking als een belevenis.