Logo Lux-ter

OVER ONS

LUX-TER is een full service onderneming die ontwerpt, adviseert en uitvoert.
We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van “OUTDOOR LIVING SPACES” met een hoge graad van afwerking alsook het plaatsen van ramen en deuren, zonnewering, binnendeuren, poorten, rolluiken en laminaat waar uiteraard ook deze normen gelden.


Voor zowel het ontwerp, advies, coördinatie alsook opvolging bent u bij ons aan het goede adres, we kunnen daarin veel zelf, maar voor specifieke zaken doen we beroep op onze partners. Door de samenwerking met gedreven en bekwame partners brengt LUX-TER uw project steeds tot een kwalitatief eindresultaat.


Wil je zelf bepaalde zaken uitvoeren dan kan dit gerust, wij voorzien het nodige materiaal en begeleiden je tijdens de realisatie.

Voor wie zijn we er?

Met een ruim aanbod aan producten en partners, kunnen we een oplossing bieden op maat van uw situatie en het budget dat u wenst te spenderen.


U hebt slechts een beperkte oppervlakte te beschikking? We hebben tal van oplossing om die het meest optimaal te benutten en om zelfs meer ruimte te creëeren. 


Budget beperkt? Door een samenwerking met verschillende partners, zijn we in staat om een oplossing aan te bieden op basis van hetgeen u wenst uit te te geven.


Grote dromen? Met ons ruim aanbod en onze expertise zetten wij uw droom om in werkelijkheid.

Wat bezorgen we u?


Haalbare en betaalbare plannen


Wij bieden je een zo mooi mogelijke oplossing, maar helpen je het best met ideeën die binnen jouw budget passen. Door daar samen open kaart over te spelen halen we het maximale resultaat uit je investering.


Jouw sleutel tot geluk


Het welzijn zit volgens ons in een comfortabele leefomgeving waar je zowel rust vindt alsook je dierbaren kunt ontmoeten.
Wij helpen je met de creatie van zo’n leefomgeving in je eigen tuin, want wij geloven dat buiten zijn bijdraagt aan je gezondheid!


Een belevenis om nooit te vergeten


In onze kleine onderneming werken we dagelijks met hart en ziel om jou te verrassen met vernieuwde oplossingen en vergaande service.
Ons maatwerk voelt als een persoonlijk cadeautje dat naar jouw leefstijl ademt en smaakt. Vanaf ons eerste contact en tot ver na oplevering voelt onze samenwerking als een belevenis.